Şevki ÇALIŞKAN

* * * * * * *

Mehmet Fatih ÇANKAYA
Din Hizmetleri Uzmanı

1982 yılında Sivas Koyulhisar İlçesinde dünyaya geldi. 2005 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ nden mezun oldu. 2006 yılında aynı Üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Tasavvuf Bilim dalında başladığı Yüksek Lisans eğimini 2009 yılında bitirdi. 05/01/2007 yılında meslek hayatına başlayan personelimiz sırasıyla Koyulhisar İlçesi ve İlimizde İmam-Hatip ve Müezzin Kayyım görevlerinde bulundu. 03/11/2010 tarihi itibariyle Müftülüğümüz V.H.K.İ görevine başladı. Görevde yükselme sınavıyla Din Hizmetleri Uzmanlığına atananan personelimiz evli ve 3 çocuk babasıdır.

Tülay ÇANKAYA
Din Hizmetleri Uzmanı

1981 Amasya' da doğdu. İlköğrenimini Ziyaret Kasabası’ nda, İmam-Hatip Lisesi’ ni Amasya’ da bitirdi. Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 2004 yılında mezun oldu. Aynı yıl Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’ nde Temel İslâm Bilimleri Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimine başlayıp 2006 yılında mezun olduktan sonra Amasya Ziyaret Kasabası Kız Kur’an Kursu’ nda Kur’an kursu öğreticisi olarak görev yaptı. 2009 yılında Amasya İl Müftülüğü’ne Din Hizmetleri Uzmanı olarak atanan Çankaya, halen bu görevine devam etmekte olup evli ve üç çocuk annesidir.